CD4634B

CD4634B

Emri i modelit: CD4634B
Tipi i produktit: Aspirator
Lloji i konstruksionit: Aspirator mural
Gama: Craft
Ngjyra: E zezë
Përmasat e produktit: 38,2 × 59,8 × 38,5 cm

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit
Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit
Nivel minimal zhurme
Nivel minimal zhurme
LED i zbehtë
LED i zbehtë
Programim
Programim
Riqarkullim i ajrit
Riqarkullim i ajrit
Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit
Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit
Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit

Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit

Motorët efiçientë ASKO, krahasuar me standardet ndërkombëtare, eleminojnë deri në 99.7% të avujve të gatimit. Për ju, kjo do të thotë ajër më i pastër në hapësirat tuaja të brendshme.
Nivel minimal zhurme
Nivel minimal zhurme
Nivel minimal zhurme

Nivel minimal zhurme

Të gjithë aspiratorët ASKO janë të projektuar për nivele minimale të zhurmës, duke e shndërruar gatimin një një kënaqësi në ambiente të hapura dhe kuzhina të vogla.
LED i zbehtë
LED i zbehtë
LED i zbehtë

LED i zbehtë

Aspiratorët ASKO janë të pajisur me ndriçues LED rezistentë dhe të zbehtë dhe mund të përshtaten nga ndriçimi shumë i fortë për gatim, në ndriçimin e ngrohtë të darkës.
Programim
Programim
Programim

Programim

Me funksionin e thjeshtë, por të dobishëm të programimit, ju siguroni eleminimin e plotë të avujve dhe aromave pasi të keni përfunduar gatimin. Në momentin që aktivizoni programin automatik, aspiratori punon me shpejtësinë të reduktuar për një periudhë rreth 10-15 minutash, në varësi të modelit.
Riqarkullim i ajrit
Riqarkullim i ajrit
Riqarkullim i ajrit

Riqarkullim i ajrit

Duke përdorur opsionin e riqarkullimit të ajrit, ky i funditi transferohet nëpërmjet filtrit të karbonit, përpara se të çlirohet sërish në ambient. Ideal për apartamente me sipërfaqe të vogla ose thjesht për të ruajtur ajrin e ngrohtë.

Konstruksioni dhe performanca

Materiali i syprinës: Llamarinë e lyer
Numri i filtrave: 2
Niveli maksimal i zhurmës: 65 dB(A)re 1 pW
Klasi i energjisë: A
Kapaciteti (Boost): 720 m³/h
Materiali i filtrit: Filtër yndyre inoksi
Fuqia totale e motorëve: 270 W

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Numri i shkallëve të ventilimit: 4
Shkarkim ekstra i fuqishëm i ajrit, PowerBoost
Numri i ndriçuesve: 2
Lloji i llampës: LED
Kohëmatës

Ndërveprimi dhe kontrolli

Cilësimet e kontrollit: Kontroll me prekje
Sinjalizues i yndyrës në filtër

Dizajni dhe përshtatja

Vendndodhja e instalimit të motorit: Në aspirator

Siguria dhe mirëmbajtja

Filtër yndyre që lahet

Të dhëna teknike

Klasi i energjisë: A
Konsumi vjetor i energjisë: 47,7 KWh
Fuqia e ndriçimit: 2,2 W
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 272 W
Frekuenca: 50 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 38,2 × 59,8 × 38,5 cm
Lartësia e oxhakut (min/max): 53 / 79 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1,1 m
Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm
Pesha neto: 11,5 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 55,5 × 67,5 × 48,5 cm
Pesha bruto e pajisjes: 16,07 Kg
Kodi i artikullit: 731484
Kodi EAN: 3838782143045
Gama: Craft