CBB761S
CBB761S CBB761S CBB761S

CBB761S

Emri i modelit: CBB761S
Tipi i produktit: Aspirator
Lloji i konstruksionit: Montimi në mobilje
Ngjyra: Inoks
Përmasat e produktit: 37,6 × 76 × 30 cm

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Filtër që lahet në lavastovilje
Filtër që lahet në lavastovilje
Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit
Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit
Nivel minimal zhurme
Nivel minimal zhurme
LED i zbehtë
LED i zbehtë
Zona të koncentruara thithjeje
Zona të koncentruara thithjeje
Funksion Boost
Funksion Boost
Programim
Programim
Filtër që lahet në lavastovilje
Filtër që lahet në lavastovilje
Filtër që lahet në lavastovilje

Filtër që lahet në lavastovilje

Filtrat shumë efiçientë të aspiratorëve ASKO janë lehtësisht të lëvizshëm për pastrim. Mënyra më higjienike për t'i pastruar është larja në lavastoviljen.
Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit
Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit
Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit

Kapacitet i lartë i pastrimit të avullit

Motorët efiçientë ASKO, krahasuar me standardet ndërkombëtare, eleminojnë deri në 99.7% të avujve të gatimit. Për ju, kjo do të thotë ajër më i pastër në hapësirat tuaja të brendshme.
Nivel minimal zhurme
Nivel minimal zhurme
Nivel minimal zhurme

Nivel minimal zhurme

Të gjithë aspiratorët ASKO janë të projektuar për nivele minimale të zhurmës, duke e shndërruar gatimin një një kënaqësi në ambiente të hapura dhe kuzhina të vogla.
LED i zbehtë
LED i zbehtë
LED i zbehtë

LED i zbehtë

Aspiratorët ASKO janë të pajisur me ndriçues LED rezistentë dhe të zbehtë dhe mund të përshtaten nga ndriçimi shumë i fortë për gatim, në ndriçimin e ngrohtë të darkës.
Zona të koncentruara thithjeje
Zona të koncentruara thithjeje
Zona të koncentruara thithjeje

Zona të koncentruara thithjeje

Dizajni inteligjent i aspiratorëve ASKO me zona të koncentruara pastrimi në skajet e filtrit, ndihmon që aspiratorët të tërheqin më shumë avull. Në nivele të reduktuara të shpejtësisë aspiratorët konsumojnë më pak energji.
Funksion Boost
Funksion Boost
Funksion Boost

Funksion Boost

Funksioni “Boost” aktivizon ventilatorin në nivelin maksimal të shpejtësisë për 2 minuta, duke eleminuar avullin e tepërt të përkohshëm. Pas, periudhës së “Boost”, ventilatori rikthehet në shpejtësinë e mëparshme.
Programim
Programim
Programim

Programim

Me funksionin e thjeshtë, por të dobishëm të programimit, ju siguroni eleminimin e plotë të avujve dhe aromave pasi të keni përfunduar gatimin. Në momentin që aktivizoni programin automatik, aspiratori punon me shpejtësinë të reduktuar për një periudhë rreth 10-15 minutash, në varësi të modelit.

Konstruksioni dhe performanca

Materiali i syprinës: Inoks
Numri i filtrave: 2
Niveli maksimal i zhurmës: 52 dB(A)re 1 pW
Klasi i energjisë: A⁺
Edge Extraction™
Materiali i filtrit: Alumin
Fuqia totale e motorëve: 270 W

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Numri i shkallëve të ventilimit: 4
Numri i ndriçuesve: 2
Lloji i llampës: LED
Kohëmatës

Ndërveprimi dhe kontrolli

Cilësimet e kontrollit: Kontrolli i butonave
Sinjalizues i yndyrës në filtër

Dizajni dhe përshtatja

Pjesa e poshtme e sheshtë: Inoks

Siguria dhe mirëmbajtja

Filtër yndyre që lahet

Të dhëna teknike

Klasi i energjisë: A⁺
Konsumi vjetor i energjisë: 36,1 KWh
Fuqia e ndriçimit: 2,8 W
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 275 W
Frekuenca: 50-60 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 37,6 × 76 × 30 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1,5 m
Diametri i tubit të ventilimit: 15 cm
Pesha neto: 13 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 44 × 98 × 41 cm
Pesha bruto e pajisjes: 17 Kg
Kodi i artikullit: 734292
Kodi EAN: 3838782326189