Aspiratorë inkaso

Disa kuzhina thjesht do të duken më bukur nëse zgjidhni variantin e aspiratorëve inkaso të integruar në mobiljet tuaja. Linja e aspiratorëve inkaso lejon një harmonizim më elegant, pa kompromentuar performancën. Aspiratorët inkaso janë të madhësive të ndryshme dhe janë të pajisur me motorë pa karbonçina dhe janë efiçentë në konsumin e energjisë.