Aspiratorë

Pajisjet më të mira elektroshtëpiake dhe komerciale për kuzhinën janë të fuqishme dhe të qeta në punim si dhe lejojnë kuzhinierët të përqendrohen më mirë në përgatitjen e gatimeve të shijshme. Për rezultatet optimale gatimi, çdo pajisje kuzhine duhet të përmirësojë përvojën e gatimit dhe të jetë në harmoni të sinkronizuar me pajisjet e tjera. Shefat e kuzhinës i kushtojnë rëndësi të veçantë dizajnit, por pa sakrifikuar performancën e pajisjeve. Kjo është një arritje, të cilën zhvilluesit e produkteve ASKO e kanë shumë përzemër. Aspiratorët ASKO sigurojnë një mjedis të rehatshëm dhe të shëndetshëm gatimi, pavarësisht madhësisë së kuzhinës tuaj. 
Merrni maksimumin nga aspiratori
Kuzhinat e hapura janë shumë në modë, por kanë nevojë për aspiratorë të fuqishëm dhe të qetë në punim. ASKO mundëson një gamë aspiratorësh me tërheqje, inkaso, ishullor dhe muralë, të cilët i përshtaten çdo modeli bashkëkohor të kuzhinave tuaja.

Aspiratorë ASKO për funksione fantastike

Aspiratorët ishull janë një zgjidhje ideale për individët që pëlqejnë linjat e pastra dhe të thjeshta, ku fokusi kryesor është dizajni i mobiljeve. Linja e re aspiratorëve inkaso të ASKO shquhen për dizajnin elegant edhe kur tërheqja e vëmendjes nuk është qëllim në vetvete.

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin