Na kontaktoni

Me kënaqësi do t’ju kontaktojmë dhe do të përpiqemi t’ju vijmë në ndihmë. Na kontaktoni ose plotësoni formularin e mëposhtëm:

Vanto Home

Shoowroom: 
Bulevardi "Gjergj Fishta", Kompleksi "Delijorgji", Tiranë, Shqipëri
E-mail: info@vanto.al
Mob: +355 67 30 03 033

Sherbimi i Garancise: 
Bulevardi "Gjergj Fishta", Kompleksi "Delijorgji", Tiranë, Shqipëri
E-mail: service@vanto.al
Mob: +355 67 60 00 058

Servisi:
Bulevardi "Gjergj Fishta", Kompleksi "Delijorgji", Tiranë, Shqipëri
E-mail: service@vanto.al
Mob: +355 68 60 75 469 Sherbimi i Kujdesit ndaj Klientit: +355 68 60 75 469

Ju gjithashtu mund të na kontaktoni duke plotësuar formularin e mëposhtëm. Do të përpiqemi t’ju kontaktojmë në mundësinë më të parë.

Adresa e showroom

Adresa:
Bulevardi "Gjergj Fishta", Kompleksi "Delijorgji", Tiranë, Shqipëri
Map for ASKO Appliances

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin