Garancia

Ne gjithmonë i testojmë të gjitha produktet tona me shumë kujdes. Por, pavarësisht kësaj, ato shoqërohen me një garanci bujare nëse ju zgjidhni produktet ASKO.

Faleminderit që zgjodhët ASKO! Me blerjen e një pajisjeje gatimi (furre, pianure dhe aspiratori) ju pajiseni më një garanci 2-vjeçare dhe të gjitha pajisjet e tjera (përfshirë lavatriçet, tharëset e rrobave dhe lavastoviljet) shoqërohen me një garanci 2-vjeçare nga prodhuesi.

Së fundmi kemi ndryshuar procedurat dhe tani nuk është e nevojshme që të regjistroheni online. Pajisja juaj regjistrohet në sistemin tonë në momentin e blerjes së saj.

Për shërbimin e garancisë, ju lutemi ruani faturën tatimore si dëshmi e blerjes së produktit. Për çdo pyetje apo paqartësi rreth shërbimit të garancisë, ju lutemi na kontaktoni në numrin +355 67 60 00 058. 

Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm nga ASKO dhe palë të treta të autorizuara (përfaqësia e autorizuara) për të asistuar në shitjen e produkteve, ofrimin e shërbimeve dhe çdo informacion tjetër rreth produkteve apo shërbimeve. 


10 vite garanci për motorin
ASKO dëshiron t'ju ofrojë siguri shtesë për modelet e reja të lavatriçeve dhe tharëseve të rrobave, duke ofruar 10 vite garanci për motorin me induksion pa karbonçina për lavatriçet dhe tharëset e rrobave.
5 vite garanci për lavatriçet
5 vite garanci për lavatriçet

Formulari i garancisë

Certifikata e garancisë do të dërgohet në adresën e-mail të sipërshënuar.

Regjistrimi duhet të përfundojë jo më vonë se 8 javë pas datës së lëshimit të faturës.

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin