Mjeshtëria dhe tradita skandinave

Me një pasion të jashtëzakonshëm për detajet dhe inovacionin, pajisjet elektroshtëpiake ASKO prej më shumë se 70 vitesh ofrojnë më të mirën e mundshme; performancë të lartë, cilësi maksimale dhe saktësi preçize. Funksionale, inteligjente, rezistente dhe të projektuara për të frymëzuar dhe pasuruar jetën e njerëzve, pajisjet elektroshtëpiake ASKO kombinojnë stilin dhe detajet të famshme skandinave me artin e një zejtarie të ruajtur të paprekur e të trashëguar me shumë pasion. Ne kujdesemi për natyrën, ndaj mundësojmë lavastovilje të cilësisë superiore dhe njëkohësisht miqësore me mjedisin, pajisje gatimi dhe pajisje lavanderie, të gjitha të krijuara për më shumë jetëgjatësi.

Të vetëdijshëm që produktet tona janë pjesë e pandashme e shtëpisë tuaj për një kohë relativisht të gjatë, ato pasqyrojnë dizajnin minimalist, bashkëkohor dhe të pakufizuar në kohë, që përshtatet lehtësisht me kuzhinën dhe hapësirat e lavanderisë tuaj. Produktet tona të pajisjeve të kuzhinës përfshijnë: lavastoviljet (të pavarura, inkaso dhe plotësisht të integruara), pianurat me gaz dhe induksion, furrat, aspiratorët dhe frigoriferët (ftohësit dhe ngrirësit). Gama e produkteve të lavanderisë përfshin: lavatricet, kondensatorët dhe tharëset me pompë nxehtësie, dollapët e tharjes dhe ndihmësit e fshehur. Të gjitha këto pajisje janë krijuar për të lehtësuar maksimalisht jetën tuaj të përditshme.

MIRË SE VINI NË ASKO
Miliona njerëz në mbarë botën kanë zgjedhur pajisjet elektroshtëpiake skandinave të ASKO; produkte të cilësisë superiore, rezistente, dizajn skandinav dhe zgjidhje inovative.

Dizajn skandinav

Dizajni skandinav shquhet për estetikën dhe aparencën unike. Krijimi i këtij koncepti konsiston në një elegancë delikate dhe efektivite, minimalizëm, mjeshtëri dhe funksionalitete të cilësisë së lartë, tematika që shfaqen në gjuhën e dizajnit, zgjedhje e kujdesshme e ngjyrave dhe përdorim i materialeve natyralë.

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin